Vårt företag Tecnolam Srl

Tecnolam srl föddes i provinsen Pesaro (Italien) som ligger längs den historiska vägen Flaminia. Vi har tillverkat förvaringssystem för verktyg i 40 år.

 

Alla företagets medarbetares arbete präglas av en stark ansvarskänsla som garanterar en överlägsen produktiv prestanda.

Företaget tänker på sin kund utifrån dennes arbetsbehov, och hittar alltid nya lösningar och experimenterar med nya material som är hållbara över tiden och av högsta kvalitet.

Under åren har Tecnolam ökat och kompletterat sin verksamhetsstruktur med maskiner för gjutning av plastmaterial, för trätillverkning och för platttillverkning. Vårt stora utbud av maskiner placerar vårt företag bland de få europeiska företag som säljer vad de faktiskt producerar.

Skåpbilsinredning genom åren

Under årens lopp har Tecnolam utvidgat och kompletterat sin verksamhetsstruktur med plastmaskiner och träbearbetningsutrustning, som förknippas med plåtbearbetningsmaskiner, som utan tvekan placerar dem bland de få eller till och med unika företag i europeiska länder som faktiskt producerar det de säljer.

Dessutom har försäljningen från producent till konsument lägre kostnader för köparen.

Vår ihärdighet och vilja att vara långt framskridna inom vårt område bevisas också av certifikatet ISO 9002 som vi erhöll 1994 när 95% av företagen inte har det.

Under dessa år har Tecnolam blivit mer komplett och internationellt tack vare den oupphörliga och alltid högre efterfrågan, samtidigt som vi har  öppnat nya utländska fabriker.

Idag förverkligar Tecnolam utöver sitt sortiment även personliga lösningar för andra märken inom skåpbilsutrustning. Detta på grund av vår riktigt produktiva anda som under 40 år alltid har präglat  samhället, och gör att vi utmärker oss med vår uppmärksamhet på detaljer och våra avancerade maskiner.

3000 aktiva kunder över hela Europa med 200 försäljningsställen och återförsäljare. Tecnolam är ett verkligt produktivt företag som har en innovativ strategi som kan konkurrera mot alla konkurrenter på nationell och internationell nivå.

Vi producerar våra skåpbilsinredningar direkt

Varumärket Tecnolam är ett europeiskt registrerat varumärke.

TECNOLAM ÄR ETT TILLVERKNINGSFÖRETAG MED EN INNOVATIV STRATEGI (Sammansatt av en serie företag, var och en specialiserad på olika produktion) som kan konkurrera med alla konkurrenter på nationell och internationell nivå

Kunder i hela Europa

+10000

Distribuerat i hela Europa

+250

TECNOLAM ÄR ETT VARUMÄRKE REGISTRERAT I EUROPA

Be om en gratis offert

Copyright © 2020 Tecnolam | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) | Tel. 0721.876010 | P.IVA IT00665600417