Bilinredning

Vi tillverkar din utrustning direkt

 

Inredningen till din skåpil  måste designas på ett systematiskt sätt, beroende på vilket yrke du har och vilka behov du har.

För att kunna välja den bästa lösningen för just dig är det nödvändigt att först och främst bedömma hur stort utrymmet är, och mäta höjd, längd och bredd. 

Det finns många olika varianter på inredning när det kommer till kommersiella fordon och det hänger helt enkelt på behoven hos dig som yrkesman vilka möbler som är lämpliga i ditt fall.

Vår verkstadsinredning innefattar: lådor, hyllor med avdelare eller flyttbara plastbackar, skåp och lådor med flyttbara väskor i metall plus ett stort utbud av tillbehör som till exempel förlägningsbara rännor, lådenheter med lutande lådor, lutande skruvstäd, pappersrullehållare, tvåldispenser, behållare med vattenkran och många andra tillbehör för alla behov. 

För att förenkla lastning och lossning av gods finns det ett brett utbud av ramper och lastplattformar.

För de sektorer som kräver användning av stegar finns det ett system för förvaring som underlättar lastning och lossning med minimal ansträngning, även på lastbilar med större dimensioner och med mycket höga tak.

Detta förankringssystem säkerställer en säker fastsättning av stegen, även i händelse av en olycka.

Det är också möjligt att dra fördel av skåpbilens överlopp med ett dörrstångssystem utformat för att kunna ta bra belastning men samtidigt, tack vare deflektorer och aerodynamiska profiler, är tyst och har en väldigt liten effekt på fordonets bränsleförbrukning.

Vi inreder alla skåpbilar på marknaden: Fiat, Iveco, Renault, Peugeot, Citroen, Ford, Mercedes, Nissan, Volkswagen, Toyota, Dacia, Hyundai och många fler.

Tack vare att våra produkter är så dynamiska, så kan våra hyllor också anpassas till fordon och speciella behov. Till exempel containrar. 

Våra installationer följer helt de lagar och regler som gäller för trafiksäkerhet.

TI-Van modulerna har med högsta betyg klarat det krocktest som lyder under den europeiska standarden ECE-R17.

Varför välja verkstadsinredning från Tecnolam?

  1. Vi erbjuder de bästa produkterna med högts kvalitet
  2. De produkter du väljer av oss är anpassningsbara till 100%
  3. Vår professionella personal hjälper dig att välja den bästa inredningen för dig och uppfyller dina förväntningar
  4. När du har monterat våra möbler har du en skåpbil med total säkerhet, även för din utrustning
  5. Vi erbjuder en utmärkt kvalitet till ett lågt pris från producent till konsument
  6. Vi erbjuder 36 månaders garanti
  7. Vi erbjuder teknisk support 24/7  på våra produkter

Hur begär jag en offert på en anpassad verkstadsutrustning? 

När du kontaktar oss kommer vi att se dig som en kund, och Tecnolam har behandlat sina kunder med omsorg och engagemang  i över 40 år.
Våra hyllor är utformade för alla typer av skåpbilar men vi har också standardutrustning för skåpbilar, skapade för dem som behöver en snabb montering och inte har några särskilda önskemål.

Vi har också skräddarsydda arrangemang för skåpbilar, gjorda för dem som vill ha ut mesta möjliga av sitt kommersiella fordon. Om du är rörmokare, installatör, elektriker, eller byggjobbare och du behöver en välutrustad skåpbil med skräddarsydda hyllor, kontakta oss.

Vår personal kommer att vägleda dig genom hela offertprocessen, och du kan designa din layout tillsammans med vår personal och därefter om du accepterar offerten så får du den efter några dagar. Våra installationer är enkla och prisvärda för alla. Våra priser är fördelaktiga eftersom de går direkt från producenten till konsumenten.

Optimera lastutrymmet i din skåpbil 

”Skåpbilen ska inte längre betraktas som ett enkelt transportmedel. Förvandla den till en riktig mobil verkstad.”

LEVERANS ÖVER HELA SVERIGE

Vår verkstadsinredning har med högsta betyg klarat det krocktest som fastställts av den europeiska ECE-R17-standarden

Vi har 36 månaders garanti på våra installationer

Copyright © 2020 Tecnolam | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) | Tel. 0721.876010 | P.IVA IT00665600417