Skåpbilsgolv

Golvpaneler för skåpbilar och kommersiella fordon

“Golvpanelen skyddar plåten i din skåpbil och säkerställer en större laststabilitet, tack vare den större friktionen i golvbeläggningen”

Hållbarhet och motståndskraft är två nyckelord att ha i åtanke när man vill ha en golvpanel för skåpbilar som är värd namnet. Vi garanterar att våra material håller över tiden.

Vi använder endast de bästa materialen med den högsta säkerheten.

Tillverkad av 12 mm tjock fenol marinplywood med aluminiumkanter och behandlad med en speciell harts som gör ytan halkfri, mögelresistent och repfri, de är lätta att rengöra och ogenomträngliga för vätskor.

VIDEO TUTORIAL

Beställ golvpanel för din skåpbil och montera den helt själv. Se vår video där vi förklarar hur man gör.

Tecnolam hjälper dig att göra rätt val för dig och din skåpbil, ett riktigt skåpbilsgolv kan ge hållbarhet och motståndskraft till ditt fordon!

Vi möter ofta kunder som inte vet att man kan installera en helt anpassad plattform i sin skåpbil. Tecnolam erbjuder dig denna fantastiska möjlighet.

Tack vare golvet, kan du:

  • Förbättra utseendet på din skåpbil
  • Utrusta skåpbilen med modern teknik enklare med Tecnolam och du kan göra det helt på egen hand
  • Få material av högsta kvalitet

Hållbarhet och motståndskraft är hörnstenarna i Tecnolam, och produkterna är faktiskt skapade för att hålla över tiden.

Hur tillverkas skåpbilsgolv?

  • 12 mm tjock fenolisk marinplywood
  • Aluminiumkanter och behandlade med harts för en yta som är halksäker, mögelresistent och repfri
  • Material som är lätta att rengöra, ogenomträngliga för vätskor

Kriterier för Tecnolam-fordon

  • Vattentätt
  • Halkskydd
  • Mögelresistens
  • För alla bilmärken

Varför måste skåpbilens golv vara av fenolisk plywood?

Förutom att lägga till tjockleken på din skåpbils golv gör det också golvet motståndskraftigt mot vikt och rörelse. Detta ger dig en yta som liknar en verklig verkstad. Tanken med att ha en mobil verkstad med golv i flera lager är perfekt för att göra ditt arbete säkert och praktiskt. 

Hur tillverkas ett golv i flera lager?

Vi  använder en pantograf som formar golvet efter storleken på skåpbilen och karossen, proportionellt mot fordonets inre dimension. Golvet måste ha aluminiumprofiler för att göra det ännu mer motståndskraftigt, eftersom det är områdena på skåpbilen som utsätts för vikt och rörelse.

Ytan täcks med ett lager färg, och ett skyddande harts som används för att ge golvet rätt grepp och inte blir halkigt. Tack vare detta speciella och väl studerade silikonskydd blir golvet säkrare och bättre med tiden. Dessutom kommer den speciella färgen att förhindra att ytan absorberar oljor eller andra vätskor som skulle förstöra den, vilket skulle göra den oanvändbar över tid.

Är det svårt för en rörmokare, installatör eller elektriker att installera skåpbilsgolvet på egen hand? 

Utrustningen kräver inte lång väntetid, arbetet går väldigt snabbt och kan göras helt på egen hand.

Golvet sätts in genom bakdörrarna i en vinkel mot karossen och passar perfekt när man placerar det på botten. För att göra det ännu mer kompakt och tyst, bör ett lager silikon läggas runt kanterna.

Detta sista steg kommer göra ditt golv ännu mer orörligt och säkert för ditt fordon. Detta kommer, förutom att göra upptagning enklare och bättre, också vara till stor hjälp för att underlätta rengöring. Tack vare materialets perfekta motståndskraft kan du använda dina plattformar för lastning och lossning av varor.

Monteringssystemet som beskrivs ovan kommer huvudsakligen att förhindra vibrationer och gnisslande eftersom plattformen kommer att skräddarsys för din skåpbil. Dessutom kommer yrkesverksamma att kunna hitta den mest lämpliga lösningen för att sätta in golv på alla typer av arbetsfordon, vilket gör din skåpbil till en oersättlig assistent i ditt arbete. Ett väl utfört jobb är också en garanti för en bra image för ditt företag eftersom perfektionen av finishen inte kommer att undgå dina kunders uppmärksamma ögon.

Att sätta in en golvpanel i din skåpbil ökar säkerheten och nivån på ditt arbete

Med ett perfekt installerat golv kommer också ordningen och placeringen av material, verktyg och varor att förbättras. Tack vare en jämn yta kommer det att vara möjligt att stapla fler föremål, särskilt efter arbetsdagens slut. Ordning och rengöring kommer att bli lättare med denna installation, och kommer utan tvekan att förbättra din effektivitet.

För att utföra det här arbetet räcker det inte att enbart förlita sig på proffs, utan du måste insistera på att be om förstklassig utrustning och därmed undvika obehagliga överraskningar.

Många tror att de kan lägga obehandlat trä i skåpbilen utan problem, men om du måste ta med dig mat och dryck är det lämpligt att lägga ett trä som inte riskerar att mögla i fordonet. Detta förhindrar också obehaglig lukt.

Vi gör inredningar för alla de viktigaste märkena för kommersiella fordon och skåpbilar:

Panelgolven i Tecnolam-fordon finns för de viktigaste märkena och modellerna av transportbilar och täcker lastytan till 100%. Storleken på bottenplattan kan anpassas för varje modell.

Vilka är fördelarna med att välja ett skåpbilsgolv från Tecnolam?

– Att få ett anpassat plywoodgolv på 12 mm med aluminiumkanter: det är en utmärkt åtgärd mot slitage över tid och förbättrar skåpbilens skick.

– Avdelningen som du använder för dina verktyg och för allt du vill ta med, förtjänar en särskild respekt, en ordning som gynnar komfort, användbarhet och säkerhet på jobbet.

– Du kan berika ditt lastutrymme med våra byråer och skåp och tillbehör för att få ordning och reda i din skåpbil.

Golvet sätts in genom bakdörrarna i en vinkel mot karossen och passar perfekt att lägga på botten. För att göra det ännu mer kompakt och tyst, bör ett lager silikon läggas runt kanterna.

Det här sista momentet gör ditt golv ännu mer fast och säkert för ditt fordon. Förutom att underlätta och förbättra skåpbilen, kommer det också att vara ett utmärkt hjälpmedel för att underlätta rengöring.

Tack vare materialets perfekta motståndskraft kan du använda din plattform för lastning och lossning av varor oavsett om du väljer att förvandla din skåpbil till en verkstad eller räddningsfordon.

Monteringssystemet som beskrivs ovan kommer framförallt minska vibrationer och gnissel eftersom plattformen kommer att anpassas till din skåpbil. Dessutom kommer du som yrkesman att kunna hitta den mest lämpliga lösningen för att sätta in golv på alla typer av arbetsfordon, vilket gör din skåpbil till en oersättlig assistent i ditt arbete. Ett väl utfört jobb är också en garanti för företagets image.

Med ett perfekt installerat golv kommer också ordningen och placeringen av material, verktyg och varor att förbättras. Tack vare en jämn yta kommer det att vara möjligt att stapla fler föremål, särskilt efter arbetsdagens slut. Ordning och rengöring kommer att bli lättare med denna installation, och kommer utan tvekan att förbättra din effektivitet.

Varför förlita sig på proffs  för golvläggning? 

För att utföra det här arbetet räcker det inte att enbart förlita sig på proffs, utan du måste insistera på att be om förstklassig utrustning och därmed undvika obehagliga överraskningar.

Många tror att de kan lägga obehandlat trä i skåpbilen utan problem, men om du måste ta med dig mat och dryck är det lämpligt att lägga ett trä som inte riskerar att mögla i fordonet. Detta förhindrar också obehaglig lukt.

Panelgolven i Tecnolam-fordon finns för de flesta märkena och modellerna av transportbilar och täcker lastytan till 100%. Storleken på bottenplattan kan anpassas för varje modell.

VILKA ÄR FÖRDELARNA MED ATT VÄLJA ETT SKÅPBILSGOLV FRÅN TECNOLAM?

Att få ett anpassat plywoodgolv på 12 mm med aluminiumkanter: det är en utmärkt åtgärd mot slitage över tid och förbättrar skåpbilens skick. Avdelningen som du använder för dina verktyg och för allt du vill ta med, förtjänar en särskild respekt, en ordning som gynnar komfort, användbarhet och säkerhet på jobbet.

Du kan berika ditt lastutrymme med våra byråer och skåp och tillbehör för att få ordning och reda i din skåpbil. För att få en gratis 3D-offert så kan du kontakta oss i formuläret nedan! 

Be om en gratis offert genom att fylla i formuläret


Copyright © 2020 Tecnolam | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) | Tel. 0721.876010 | P.IVA IT00665600417