OLIKA DESIGN OCH TYPER AV STEGHÅLLARE FÖR SKÅPBILAR

Praktiskt taget alla hantverkare använder och bär på stegar. Ändå är det anmärkningsvärt få kommersiella fordon som är utrustade med steghållare.

Dessutom har inte alla skåpbilsägare tillräckligt med utrymme i lastområdet för att lagra stegar. Det kan bero på att du redan har ett inbyggt lagringssystem, eller att dina stegar är för långa för att självaste lastytan.

Steghållare för skåpbilar kan hjälpa till att förbättra din mobila verkstad genom att frigöra värdefullt lastutrymme och se till att dina stegar är säkra. Vi är säkra på att du läst skräckhistorier om stegar som faller av från tak på skåpbilar.

Att installera en hållare förhindrar att dina stegar rör sig på baksidan av din skåpbil. Detta kan förhindra oavsiktlig skada på andra material.

Med rätt steghållare för skåpbil kan du säkra stegar vid taket på fordonet. Eller alternativt, installera en takstege för att undvika att dina stegar blir stulna när du inte använder dem.

Justerbara eller glidande stege delar gör det också lättare för dig att lasta och lossa din skåpbil. Dessa tidsbesparande enheter gör dig därför mer effektiv, produktiv och lönsam.

TYPER AV EXTERNA STEGHÅLLARE FÖR SKÅPBILAR

Det är viktigt att installera en steghållare som uppfyller dina behov. De måste också vara symmetriskt balanserade på taket på din skåpbil så att de inte stör manövreringen av ditt fordon. Om du bär mer än en uppsättning stegar, eller en tung last, är det avgörande att installera rätt steghållare.

Takräcken för skåpbilar är vanligtvis bultade på taket på din skåpbil och säkrade med konsoler. De finns också i olika storlekar, antingen som enstaka eller enskilda bitar du måste montera själv.

Vilken typ av steghållare du behöver kommer att bestämmas av storleken på din skåpbil och dess avsedda ändamål. Steghållare på Lowes, till exempel, är antingen två separata bitar du kan utrymme ut själv för mer flexibilitet.

Externa steghållare är perfekt om du bär stegar som är mer än 3 meter i längd. Medan vissa steghållare behöver två uppsättningar sida vid sida, ger separata stångar dig friheten att placera på lämpliga avstånd för att stödja dina stegar.

 Det finns två typer:

Vilande steghållare Kläm ner stegar är utformade för stegen att vila på toppen av hållaren. Dessa stegdelar har främre, mitt-och bakstänger som är fästa på ditt tak i utrymmen som du själv kan bestämma. Detta kan ge dig mer mångsidighet om du bär stegar i olika storlekar. Skjutande steghållare Dessa är idealiska för hantverkare med dålig rygg. Utrustad med en lutande dragstång gör de lastning och lossning mycket enklare. Du skjuter helt enkelt dina stegar på och av hållaren.

STEGHÅLLARE SKÅPBILAR FÖR INSIDAN

Om dina stegar kan passa in där bak på din skåpbil är en steghållare ett bra alternativ. De är mer kompakta och hållbara än steghållare för utsidan och billigare.

Dessutom hjälper interiörstegeställ för skåpbilar att hålla dina tillgångar säkrare. Låst på baksidan av din skåpbil är de utom synhåll från tjuvar som kan ta tillfället i akt att stjäla dina stegar från taket på din skåpbil.

STEGHÅLLARE TAK

Om du bär mycket last och kämpar för att hitta ett lämpligt utrymme för dina stegar är ett steghållare för tak det bästa alternativet. Dessa typer av hållare förbättrar också ditt lastutrymme när du inkluderar steghållare för bättre utrymme.

STEGHÅLLARE FÖR SKÅPBILEN – INSIDAN Steghållare för insidan kan fästas vertikalt på sidan av din skåpbil eller på en hylla. De är mest lämpade för stegar som lagras i fordon i mitten till högt tak

Copyright © 2020 Tecnolam | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) | Tel. 0721.876010 | P.IVA IT00665600417