BILINREDNING KAN HJÄLPA DIG BLI MER PRODUKTIV

Våra kunder kommer vanligtvis till oss för att de vill veta hur de kan bli mer produktiva på jobbet. När vi tittar bak i deras skåpbil är det tydligt att se varför de inte är mer produktiva. Deras skåpbil är en enda röra.

Du kanske också undrar hur du kan bli mer produktiv. Om du är bland de horder av hantverkare som vill öka sin inkomst, måste du lära dig att bli mer produktiv.

För att vara produktiv måste du hantera din tid. Ju mer tid du lägger på att fokusera på ditt arbete, desto mer produktiv är du. Ju mer produktiv du är, desto mer tjänar du. Hantverkare som rotar runt baksidan av sin skåpbil och letar efter förlorade föremål hanterar inte sin tid effektivt. De slösar bort tid och förlorar inkomstpotential

HUR BLI MER MOTIVERAD OCH PRODUKTIV?

Motivation hjälper till att öka produktiviteten. Detta är väl etablerat inom psykoterapiområdet. Motivation är kopplat till målsättning, förändrade beteenden, kreativitet och kompetensutveckling. Hantverkare som är motiverade att växa sin verksamhet är mer produktiva.

Det omvända är också sant. Ju mer demotiverad du är, desto mindre produktiv blir du. Om du tycker att det är demotiverande att leta efter verktyg och delar varje gång du går till skåpbilen, kommer du inte att ha motivationen som hjälper dig att trivas med ditt arbete.

HUR ÄR MAN PRODUKTIV?

Om du är en professionell hantverkare blir du mer produktiv om du inte slösar tid på att leta efter verktyg och utrustning. En snabblösning är att installera ett anpassat lagringsverktyg.

Att utrusta din arbetsbil med förvaringstillbehör ger dig möjlighet att bli mer motiverad och produktiv. Med ett sortiment av märkta lådor, hyllor, ställ, skåp och krokar har allt sin plats. Och du vet exakt var du kan hitta de verktyg du behöver.

HUR BLIR MAN PRODUKTIV?

Skräddarsydda inredningar ger dig lösningar som gör att du kan bli mer produktiv. Till exempel, istället för att stapla lådor, organisera dem på en hylla.

Om du knyter utrustning till BILINREDNING med spärrremmar, slösar du bort tid. Det går mycket snabbare att öppna en låda. Tack vare idéer för förvaring av skåpbilstege tar det bara några sekunder – inte minuter – att lasta och lossa ett utfällbart stegställ.

Van lagring hjälper dig också att organisera ditt lager. Istället för att förvara rör eller träbitar på baksidan av din skåpbil utan ett organisationssystem, skapa ett dedikerat utrymme. På så sätt kan du enkelt se när du har ont om förråd och fylla på ditt lager i god tid.

Du kommer också att spara tid – och pengar – genom att inte behöva byta ut trasiga verktyg och utrustning. Om lösa föremål rullar runt är risken större att skada utrustningen. Installation av lådor, förvaringskärl, skåpslådor falska golv och andra förvaringslösningar förhindrar brott.

HUR BLIR MAN MER PRODUKTIV PÅ JOBBET?

Forskare har också upptäckt att röran ökar stress och ångest. Det är därför vi har uttrycket ”belamrat utrymme, rörigt sinne.” Effekten av stress är en lägre uteffekt.

En organiserad skåpbil kan hjälpa dig att bli mer produktiv på jobbet eftersom det undviker att du blir stressad. Att leta efter förlorade föremål är mer benägna att stressa dig.

Du behöver inte installera ett helt skräddarsytt förvaringssystem på baksidan av din skåpbil för att koppla av. Några enkla lösningar hjälper dig att bli mer produktiv på jobbet.

Till exempel är ett hyllsystem lätt att installera och ger dig mer utrymme. Eftersom hyllor kan staplas använder du också utrymmet högst upp på din skåpbil. Det betyder att du kan frakta mer varor.

Proffs behöver ett mångsidigt förvaringssystem som håller sitt arbete organiserat. Om du är organiserad kommer du att bli mer produktiv på jobbet. Och att vara mer produktiv innebär att du ökar din inkomstpotential. Van lagringssystem betalar för sig själva.

Copyright © 2020 Tecnolam | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) | Tel. 0721.876010 | P.IVA IT00665600417