ANPASSADE STÄLL KAN FÖRBÄTTRA BILLIGA SMÅ SKÅPBILAR

Med kostnader som skjuter i höjden i Storbritannien är det vettigt för företagare att köpa en billig liten skåpbil. Att investera i en liten skåpbil kan dock äventyra din lastvolym.

Små arbetsbilar är tilltalande eftersom de är prisvärda, praktiska för att navigera i stadstrafik och billigare att köra än större modeller, men den kompakta storleken innebär att du inte kommer att kunna ha så mycket last.

Små skåpbilar med mindre lastutrymme kan innebära att ditt företag förlorar pengar. Till exempel kan leveransförare behöva göra två resor från depån istället för en. Hantverkare kanske inte kan få plats med alla sina verktyg och material i skåpbilen för att göra en enda resa. Den goda nyheten är att dagens små arbetsbilar har utrustats med förbättrade motorstorlekar. Större motorer i små billiga skåpbilar innebär att du bekvämt kan öka nyttolasten. Att installera bilinredning gör därför billiga små skåpbilar effektivare och ännu mer kostnadseffektiva

LETAR DU EFTER EN LITEN ELLER BILLIG LITEN SKÅPBIL?

Det finns dussintals billiga små skåpbilar tillgängliga på den brittiska marken. Att hitta den bästa för att möta dina behov kan vara en tidskrävande sak. För att hjälpa dig att fatta ett beslut rekommenderar vi att du begränsar dina alternativ till Citreon Berlingo, Peugeot Partner, Vauxhall Combo, Ford Transit Connect och VW Caddy.  Dessa små skåpbilar är ganska mångsidiga och en bra lösning för de flesta hantverkare och företag. De har ett rimligt lastutrymme och skjutdörr som kan vara användbara för åtkomst till verktyg och utrustning

HUR ANPASSAR MAN EN LITEN ARBETSBIL?

Om du väljer att investera i en liten arbetsbil rekommenderar vi att du förbättrar lastvolymen genom att installera anpassade bilinredning. Genom att utöka ditt förvaringsutrymme kan du organisera din arbetsbil, spara tid och få plats där bak.

Ett bilinredningssystem bestäms av storleken på dina verktyg och hur mycket utrustning du behöver. Om du har mycket otymplig utrustning som tar upp mycket utrymme är det en bra lösning att installera skåpbilslådor i falskt golv. Du kan också lägga till utdragbara lådor för enkel åtkomst. 

Golvförvaring är vanligtvis cirka 10-12 tum men ger tillräckligt med lagringsutrymme. Genom att lägga till ett hyllsystem med inbyggda skåp ovanpå, kommer ett falskt golv inte att äventyra ditt lagringsutrymme. Om något ger det dig mer utrymme.

Varje liten arbetsbil förbättras omedelbart med ett hyllsystem. Aluminium är ett idealiskt material för hyllor eftersom det är superlätt men starkt. Du kan använda hyllor för att antingen stapla lådor eller montera glidlådor. Trädgårdsmästare tycker att det är användbart att fästa krokar på hyllstolpar där de kan hänga handverktyg.

De flesta hantverkare hittar ett skåpbilshögt skåp byggt runt skjutdörren som är användbart för små skåpbilar. Ett skåp som är tillgängligt från utsidan av skåpbilen är idealiskt för arbetare som bär många verktyg dagligen. Genom att använda glidverktyget får du enkel åtkomst till dina mest använda verktyg och utrustning.

Bilinredning kan förvandla en liten arbetsbil till en mobil verkstad. Snickare nyttjar till exempel fördelarna med att installera en utdragbar arbetsbänk som de kan använda för att skära bitar av trä eller metall. Allt du behöver är en tjock kil av plywood försedd med vikbara ben på en löpare.

ÄR EN BILLIG LITEN SKÅPBIL RÄTT FÖR DITT FÖRETAG?

Ett litet arbete utrustat med skräddarsydda bilställ kan förbättra kapaciteten att matcha lastvolymer i samband med medelstora skåpbilar. Att köpa en billig liten skåpbil är det bästa sättet att spara pengar och att installera bilinredning säkerställer att du inte äventyrar lastutrymmet

Copyright © 2020 Tecnolam | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) | Tel. 0721.876010 | P.IVA IT00665600417